Fabulusiskt gott folk i vårt nätverk

Susanne Strandh Dennegård heter en av tjejerna som driver husnr24.homespo.se. Inredningsintresserad med ögon för det ljuva och vackra. Men också för sin familj och det fantasiiga levande livfulla i vardagen. Hennes personlighet är änglavit i vårgrönska. Hennes tonalitet ger en känsla av slowmotionlugn både på sitt instaflöde och kring sitt leende som pussar vindarna när hon drar förbi. Läs mer om henne på hennes blogg.

Under sommaren startade vi ett samarbete med Susanne och vi har arbetat fram flera kreativa idéer i ett samarbete med olika kunder. Vi är överens om att vi ska jobba med kvalitet där vi alla kan stå för det vi gör. Tokigt, transparent och trovärdigt. Men oerhört kreativt berörande.

Kommunikation och budskap eller reklam och sälj?

Vi siktar på strategiska mål med kreativa idéer. Målet, planen och vägen dit. Påverkan som får människor att känna, tänka och göra. Den bästa analysen. Den mest spetsiga data och optimala mätbara lösning verkar frälsa oss alla. I strävan att ge alla det vi vill ha – exakt när vi vill ha det. Driva opinion. Förfölja oss och driva oss till val som vi trodde var våra egna. En siffra. Ett resultat. Nya tider men också nya utrymmen att skapa. När alla slåss i flödena är det de bästa idéerna och den mest laddade kommunikationen som sätter spår. Frågan är bara vilken upplevelse som är mest genuin och sann. Och vilket som är påklistrad, kall och hoptråcklad av hitte-på och låter-bra-tycker-jag-koncept.

Saknar du sann sticka-ut & tränga-igenom-faktor?

www.annaochanna.se vill leva upp till förväntningarna. Vårt engagemang ska vara värt varenda krona. Våra idéer ska helst vara oberoende av väg ut till människorna. Vi vill in under svettiga huden och bita tag i själ och hjärta. Ärligt. Totat systemlöst med stukturavsaknad. Bara sprudlande kreativt och galet. Levande. Med ett budskap som tar vägen via våra sinnen in i hjärncellerna som far rakt in i hjärtat som dunkar lite snabbare.

Därför är nätverk av olika typer av kompetenser viktiga. Roliga samarbeten där alla deltar och tillför. Olika erfarenheter och personligheter. Var och en på sitt sätt. Förfölj oss, möt oss, ring oss, dela oss och rekommendera oss! Missa inte storyn kring samarbetet med Susanne som vi berättar om här på www.annaochanna.se och våra sociala medier under hösten 2019. Kram-kram