Kund: Circom Solutions
Uppdrag: Kundtidning

Bakgrund
Circom är ett it-företag i Karlshamn som nyligen även etablerat ett kontor i Kristianstad. De erbjuder optimala it-lösningar och personlig it-support. Men vad är egentligen it? Det är svårt att förklara med ord, och under hösten 2016 gjorde vi därför en kundenkät hos ett 20-tal av Circoms befintliga kunder. Vi upptäckte då att ordet ”personlig” var något som återkom gång på gång i undersökningen. Men, hur kan vi lyfta fram det på hemsidan?

Vi började göra ”kundcase”. I en serie intervjuer med Circoms kunder om deras it-samarbete ville vi få fram förbättringsmöjligheter och ökad kvalitetssäkring av Circoms it-support. Det gav en större insikt i vad som är Circoms styrka samtidigt som människor utifrån fick en förenklad bild av vad it betyder för kundernas olika verksamheter.  I dag är kundcase en del av vårt kontinuerliga arbete med Circom. De publiceras på hemsidan, i nyhetsutskick och på sociala medier.

Nyligen deltog Circom på Näringslivsdagen i Kristianstad. De ville då ha en trycksak att lämna efter sig, och tillsammans bestämde vi oss för att göra en kundtidning med de olika kundcasen och en del av kundenkäten.

Resultat
Det hela resulterade i ett 18-sidigt magasin, fullproppat med kundintervjuer som i dag är en stor del av innehållet Circoms hemsida. I projektet har Annaochanna genomfört intervjuerna, skrivit copy, fotograferat och formgett det slutgiltiga magasinet.

Tack Circom för ett roligt helhetsuppdrag!

 

Vill du veta mer om kundcase och hur de kan stärka ditt varumärke? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer! Vår växel når du på 0456-440 300, 08.00-17.00.