Beskrivning av projekt

Tidigt i våras inledde Annaochanna ett samarbete med Semper barnmat i Sundbyberg. Annaochanna kom på eget inititativ och via sitt kontaktnät med ett förslag som handlade om ett unikt samarbete med varumärket Önskefoto.

Det är ingen hemlighet att det är hård konkurrens mellan de små matburkarna i barnmathyllan. Men många gånger kan det bli lite mycket rabattkuponger och därför rekommenderade Annaochanna en mervärdeskampanj i samarbete med Önskefoto eftersom just “foto” ligger väldigt nära småbarnsföräldrar. Att ta bilder och föreviga i album eller på andra små konstverk är något som småbarnsföräldrar gör oftare än andra målgrupper. Fotoprodukter har på senare år vuxit genom populäritet då fotografering blivit en del av vår vardag i och med enkelheten med mobiltelefonerna.

Få 100 kr att handla för på Önskefoto! Så lyder kampanjbudskapet ute i butik och det enda man behöver göra är att ta det lilla samlarkuvertet och köpa sex barnmatsburkar. Ta loss EAN-koderna och skicka in. Annaochanna har i projektet hanterat allt från avtal mellan varumärkena, till framtagning av kommunikation, enheter i butik, inspirationsinlägg för sociala media och har även hand om logistiken samt hanteringen av samlarkuvert med registrering av deltagare. Även säljmaterial och konferensmaterial har tagits fram.

Kampanjen fick ett mycket gott mottagande av säljarna. Säljarna har nu några veckor på sig att besöka alla butiker och hänga upp alla kuvert och sätta upp pop-up-expo. Redan vecka 35 har 20-30-talet inskick och försändelser med EAN-koder anlänt till postboxen.

Annaochanna har nu fått ytterligare två uppdrag under hösten som vi verkligen ser fram emot att jobba med.

semper_onskefoto_inf_utkast3.1

Ovan och under: Införsäljning

semper_onskefoto_inf_utkast3.2

Under: Inspirationsbilder till Sociala media inkl tävling.

Bildvägg kopiera burkar tvättlina kopiera Kalender