Beskrivning av projekt

Hästtjejen, hundtjejen, rocktjejen och marknadskoordinatorn från Ottosson Truck / Hyundai. Om tre veckor är det dags för henne att byta liv. Pernilla Stenström är en drivande faktor vad gäller marknadsstrategin på Ottosson Truck / Hyundai. Men även en daglig kraft i det praktiska arbetet med allt från att fixa mässor och event till att sköta webb och sociala medier.

Telefonerna ringer och förfrågningarna via hemsidan ökar frekvent enligt säljarna. Allt fler människor har fått kännedom om Ottosson Truck / Hyundai som strävar efter att bli ett av Sveriges främsta truckföretag. Ett företag som står för lokal förankring men ändå erbjuder världsomspännande truckar med erfarenhet från alla världens hörn.

Nu byter Pernilla vardagssysslor. Från truckverkstad till barnkammare. Från möten och jobb framför datorn till att amma, byta blöjor och mys med sitt första barn. En helomvändning för både kropp och själ. Men som människa i hjärtat – en utveckling mot nya höjder.

Vi på Annaochanna kommer givetvis att sakna Pernilla Stenström som vi jobbat tajt med det senaste året. Förutom att vi tagit fram en varumärkesplattform och nu senast ett kommunikationskoncept där ”essensen” och kärnan i Ottosson Truck / Hyundai väcker uppmärksamhet på ett lite annorlunda sätt jämfört med konkurrenterna vänder vi också upp och ner på saker och ting och pratar om det bästa från två världar. Det lokala och globala i ETT företag.

Vi kommer sakna dig Pernilla Stenström – eftersom vi jobbat tajt tillsammans det senaste året. Men vi hoppas att du kommer inom och hälsar på och tar dig en fika då och då. Under det kommande året kommer vi på Annaochanna att ha ansvaret för att sköta löpande arbete enligt en plan som Pernilla tagit fram. Ansvariga på Annaochanna blir Jenny Stenberg och Tove Ronnebäck.