Beskrivning av projekt

Hej jag heter Anna och jag söker en Copywriter!

Jag och mina medarbetare söker en ny arbetskompis som vill jobba med oss på Vävaregatan 18 i Sölvesborg. En person som passar in vårt prestigelösa gäng. En stjärna som älskar att skriva och komma på idéer tillsammans med oss. 

En av våra största kunder är Gille kakor där vi sköter all kommunikation och även lite fester och annat. Vi jobbar med Ottosson Truck Hyundai, Meritum, Emåmejeriet, Sölvesborg-Mjällby Sparbank, Colorama lokalt i området, Falkeskog, Circom och Ansluten fr Karlshamn, Teko Tryck, Sjöfolket från Simrishamn, Semper i Stockholm och många fler. Vi är precis inlett ett samarbete med Arterios i Göteborg och jobbar framåt med att rekrytera nya kunder i Skåne och Blekinge. När det gäller livsmedel jobbar vi på hela Sverige. 

Vårt arbete har ett brett spektrum. Allt ifrån varumärkesstrategi, förpackningsdesign och kommunikationskoncept till vardaglig produktion. Att göra planer för kommunikation på Facebook till trycksaker som ska gå i tryck, fotoreportage, pressmeddelande, nya hemsidor, julklappar och profilsaker. Ja helt enkelt det som är bäst för kunden. 

Vi anser att det är ”Innehållet” som är det viktigaste. Att innehållets värde pekar i den riktning vi vill att kommunikationen ska prestera. Att välja rätt media handlar om att nå fram i rätt kanaler och det oftast en ekonomifråga. 

Att budskapet i sig ska kunna kommuniceras i vilket media som helst beroende på vad man vill med sin insats. Vi jobbar från en liten ort men har ändå stora kunder mest för att vi är duktiga på mat och dagligvaruhandel. 

Vi söker dig med erfarenhet och som ser det som en utmaning att vara med och utveckla ett växande företag. Vi söker dig som är kreativ och som har förmåga att tänka strategiskt och exempel delta i strategiskt arbete likväl som att skriva säljande och intressanta inlägg på sociala media. Göra artiklar på hemsidor och mycket mer. 

Vi har högt i tak. Vi arbetar tillsammans – på dagtid. Var och en tar ansvar för sig själv under de policy vi gemensamt bestämt. Vi försöker alla ha ett familjeliv och ha skoj på jobbet. 

Men kunden är ALLTID i fokus. 

Tvekan inte att kontakta min kollega Jenny Stenberg på jenny@annnaochanna.se eller Serny Pernebjer serny@annaochanna.se och lämna CV och ett personligt brev. 

Sista ansökningsdag är den 15 april 2017.
Tvekan inte att kontakta Jenny Stenberg  eller Serny Pernebjer innan den 15 april 2017 med din ansökan.