Beskrivning av projekt

I dag kan det vara svårt att nå ut i mediebruset. Det gäller att vara kreativ och hitta nya lösningar. Under den senaste tiden har vi på Annaochanna arbetat fram ett koncept tillsammans med tretton lokala influencers från Kristianstad till Karlshamn med utgångspunkt i Sölvesborg. Det är tretton väldigt duktiga och drivna tjejer som tillsammans har ungefär 30 000 följare på Instagram.

Tillsammans med Annaochanna influencers erbjuder vi våra lokala kunder en unik kvalitativ mediekanal i form av kreativt utrymme på deras respektive Instagramkonton.

Har du ett budskap du vill förmedla? Vill du nå en yngre målgrupp? Vill du nå ut lokalt (Kristianstad-Bromölla-Sölvesborg-Olofström-Karlshamn)? Tillsammans med oss på Annaochanna kommer vi fram till vilket budskap du vill förmedla. Därefter får våra influencers en brief av oss och utefter denna får de skapa kreativt innehåll på sina sociala kanaler (Instagram) för att sprida ditt budskap under överenskommen vecka eller veckor.

Under vecka 24 kör vi igång det första testprojektet. Kika in under hashtagen #annaochannainfluencers under vecka 25 om du vill se exempel på hur ett upplägg kan se ut.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss.