Beskrivning av projekt

Har du inte tid för framtidsfrågor?

I den tid du lever i finns det allt mindre utrymme för eftertanke och fokus på framtiden. Från möte till möte med nya “actions” på agendan skapas allt mindre utrymme för gemenskap och förståelse/strävan efter samma visionära mål.

– När ska vi göra utvecklingsplanen? Vilka policy har vi när det gäller våra medarbetare?

– Vi får ta det sen. Just nu måste vi….

Diskussionerna i vardagen handlar mest om det som händer nu. Om försäljning, produktion och nya snabba insatser i media. Men utveckling som fokuserar på exempelvis;

• utveckling av produkter och tjänster.

• affärsplaner och aktivitetsplaner

• strategimöten med styrelsen

• visionära strategier med ledningsgruppen

• kreativa workshops om varumärke och kommunikation

• hur får vi alla våra medarbetare att må bättre och jobba effektivare?

• hur utvecklar vi våra arbetsprocesser?

• ja…. vad har du länge haft på agendan som viktig del för utveckling på ditt företag….

Det finns inga snabba lösningar. Det gäller att ta sig tid och fokusera. Därför har vi olika förslag som innebär att du och ca 6-12 personer åker iväg på en resa där ni vägleds genom olika workshops med fokus på syfte och mål. Där allt är fixat och alla förslag och idéer som kommer fram, finns sammanställda och klara i actionplaner när ni kommer hem. På så sätt spara ni många möten som oftast handlar om att göra en “recap” från förra mötet som var för en månad sen.

Vad handlar er utmaning om? Vilken typ av workshopledare önskas? Vad för specialkompetenser måste er workshopledare ha? Det här är ingen nöjesresa. Dagarna är späckade och består av hårt arbete. Men… med allt annat frånkopplat och i en inspirerande och annorlunda miljö.

Exempel:

DAG 1 Torsdag

– Bil eller bussresa till flyg med gemensam frukost. En utmaning till gruppen delas ut. Teambuilding.

– Under flygresan jobbar vi med att lösa utmaningen.

– Väl framme i Barcelona checkar vi in på ett pittoreskt litet ställa där bara vi bor och får en god lunch på ett utvalt ställe med specialitet. Utmaningen resultat redovisas.

– Eftermiddagen leds av en diplomerad workshopledare som ger er verktyg för att få fram de rätta frågeställningarna. Men vi sitter inte in något konfrum utan på Plaza Real på ett café. Inspirerande platser som skapar en avslappnad stämning utan prestationsångest.

– Kvällen – gemensam middag på utvald plats.

DAG 2 Fredag

– Tidigt frukost

– Workshop del 2 09-12 – nu fördjupar vi oss i utvalt ämne.

– Lunch på annat utvalt ställe med specialistet.

– Workshop del 3 13.30-18.00 inkl summering.

– Kvällen – gemensam middag på utvald plats.

DAG 3 Lördag

Fri dag.

DAG 4 Söndag

Hemresa

Mat, logi, resor, aktiviteter, workshopledare, guide etc ingår i resan förutom under den fria dagen. Vi följer ett strikt schema under god ledning och gemenskap. Kanske vill ni göra en trendspaning eller ett studiebesök – då fixar vi det. Allt är fixat i detalj enl ök med beställaren före resan och ingen från ditt företag behöver ordna någonting. Om oförutsedda händelser sker – fixar vi även detta.

Efter 7-30 dagar efter hemresan kommer plan/sammanställning enl ök i fin bok till alla deltagare. Även ett fotoalbum med minnen som gör det enklare att känna glädje inför det hårda arbeta som väntar för att genomföra allt som ni kom överens om på resan.

Vad kostar det? Det beror på när man åker, hur man åker och hur många som åker. Vill du veta mer?
Kontakta Anna Ingesdotter på 0766-443321 och berätta vilka utmaningar ni har på ditt företag så tar vi fram ett upplägg som passar er.