STRUKTUR MEN MEST KREATIVITET

Upplevelsen att vara kund hos oss är ovanligt stor. Ett genuint engagemang för varje uppdrag, någon som finns tillgänglig och alltid ställer upp när det händer något oväntat. Vi gör våra kunder till hjältar!

Attention

Riktig kommunikation som gör skillnad bygger på en idé som väcker uppmärksamhet
med ett för målgruppen relevant budskap! Var man säger det är viktigt, men VAD man säger är ännu viktigare!

Bla, bla bla….

Digitalt, analogt, rörligt, IRL eller ”what ever”. Budskapet ska visualiseras med en idé som grundar sig på verkligheten. Något som är sant och som särskiljer sig från konkurrenter och annan kommunikation. Något unikt.

Ha, ha ha…

Allt vi gör ska väcka känslor och få människor att känna, tycka eller göra något. Vi jobbar tillsammans med våra kunder och leverantör för varumärket, företaget och för att nå det uppsatta målet.

0
Nöjda kunder
0
Koppar kaffe
0
Fantastiska idéer

Vi som jobbar på Anna och Anna

Anna Ingesdotter
Anna IngesdotterVD/Strategic Creative Consultant/Copy
076-644 33 21
Tillfört världen 47 år av kreativitet och mer än 27 års erfarenhet av byråbranschen. Delägare, VD – strategisk affärskvinna som inspirerar sina medarbetare i dagliga workshops.
Strategisk 93%
Serny Pernebjer
Serny PernebjerFotograf/Grafisk formgivare
070-759 42 20
Han tror han är entreprenör men egentligen är han en fantastisk kreatör som sprider glädje med idéer och fantastiska bilder och grafiska lösningar. Reportage till tidningar eller validobilder i vår fotostudio.
Glad 99%
Jenny Stenberg
Jenny StenbergProduktionsledare/Grafisk formgivare
0708-51 39 99
Solstrålen som sprider glädje och ljus över Annaochanna med sin charm och vackra utstrålning. Jenny arbetar som grafisk formgivare/originalare och produktionsledare med fokus på ordning och reda.
Strukturerad 98%
Jörgen Granath
Jörgen GranathStyrelseordförande
Passiv delägare (50%) och hyresvärd. Håller låg profil förutom när han pratar jakt och stora bilar. Expert på ventilation och äger även Ventex Entreprenad mfl andra företag.
Ljudvolym 98%